Vaktmester Consult (VMC) tilbyr et totalt konsept innen vedlikeholdstjenester, inne som ute. Våre vaktmestere er altmuligmenn som utfører lettere bygnings- og anleggsmessig vedlikehold i tillegg til de tradisjonelle vaktmestertjenestene.

VMC arbeider også mye med renhold, innvendig som utvendig. Vi driver med renhold i kontorer, butikker og har også renholdet i Østfoldbadet, vårt lokale badeland.

Grøntarbeid ute med gjødsling, stell og klipping av plener, planting og stell av bed, samt beskjæring og felling av busker og trær er en viktig del av VMC’s syssel vår, sommer og høst.

VMC er lokalisert i Askim i indre Østfold og er et økonomisk solid firma som gir deg trygghet. Se firmafaktarapport her.

Vaktmester Consult AS (VMC) ble etablert i 1987. Vi startet opp med rengjøring av markiser og båtkalesjer og firmaet het den gang Fasadeservice.

VMC er et spennende firma som består av 7 dyktige personer. Våre medarbeidere er opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid og pris. Vi er også fokusert på å sette oss inn i kundens behov og ønsker, slik at resultatet samsvarer med deres forventninger.

10 gode grunner til å velge VMC

 1. Ved kjøp av VMC tjenester slipper du vanlige ansatte forpliktelser. Ingen arbeidsgiveravgift, feriepenger og sykepenger.
 2. Full valuta for pengene – avtalte arbeidsoppgaver til avtalte tider.
 3. ”Gratis” vikar ved sykdom.
 4. Fleksibel timetilpassing ved ulike behov gjennom året.
 5. Vakttelefon 24 timer i døgnet.
 6. Fast pris – lett å budsjettere.
 7. VMC AS er totalleverandør av alt innen renhold, grøntarbeid ute, vedlikeholds- og vaktmestertjenester.
 8. Tilgang til VMC’ nettverk av samarbeidspartnere innen alle byggtekniske fagområder som: byggmester, murer, snekker, blikk, elektro, betong, data-automasjon etc.
 9. Stor fleksibilitet ved at VMC raskt kan sette inn flere folk ved behov.
 10. Tilbyr Consulting tjenester innen: forvalting, drift og vedlikehold, FDV-planer,
  teknisk kompetanse innen bygg, innvendig/utvendig renhold og grøntarbeid.