Våre tjenester

Vi utfører alt av vaktmestertjenester og alt blir utført av god kvalitet.

Vaktmestertjenester

Våre vaktmestertjenester i VMC omfatter alt fra A–Å. Dette er primært et tilbud til våre faste kunder som allerede kjøper tjenester hos oss. 

Vintertjenester

Om vinteren kan de glatte veiene gjøre det vanskelig å komme seg fra A til B. Vi tilbyr derfor brøyting, snøfeiing og strøing for deg eller din bedrift.

Gartnertjenester

VMC tilbyr diverse gartnertjenester for at du skal få en fin og koselig hage. Vi utfører gressklipping, beskjæring av hekker, trefelling, m.m. 

Spesialtjenester

Vi tilbyr vårrengjøring av uteområder, rydding og bortkjøring av avfall og høytrykksspyling av uteområder. Vi står til tjeneste, så ta kontakt i dag!

Fasaderengjøring

Vi i VMC tilbyr rengjøring av alle typer bygninger og underlag, glass, fjerne mose, m.m. i tillegg til forebyggende tiltak slik at det forblir vedlikeholdt.

Borettslag / Sameie

VMC tilbyr prisgunstige vedlikeholds avtaler for borettslag og sameier i Oslo syd, Akershus og Østfold. Med en avtale hos oss får du mange fordeler.

Bedriftsavtaler

Vaktmester Consult AS tilbyr bedrifter i Østfold, Akershus og Oslo syd gunstige bedriftsavtaler for vedlikehold av bedriften din sine utendørsområder.

Privat

La oss ta vare på verdiene dine. Vi kan tilby deg alle former for vedlikehold av hus og hage for å gjøre hverdagen din lettere og tryggere.

Renhold

Vi tilbyr nær sagt alle former for renhold primært til bedrifter og næringsdrivende. Våre kunder er alt fra kommuner til enkeltmannsforetak.

Bohjelp

Vi tilbyr muligheten for seniorer til å kunne bo hjemme så lenge dem ønsker. Med våre tilrettelagte tjenester for hjemmet kan du bo hjemme lenger.

Droneinspeksjon

Vi utfører droneinspeksjon av tak, takrenner, nedløp, ventilasjonspipe, osv. Vi tar bilder og vedlegger dokumentasjon, og vi kan også komme med tilbud på utbedringer.

I samarbeid med:
Julien Trepleie logo

Ta kontakt i dag

Har du behov for våre tjenester?

Våre vaktmestere er altmuligmenn som utfører lettere bygnings- og anleggsmessig vedlikehold i tillegg til de tradisjonelle vaktmestertjenestene.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle