Om oss

Vi utfører arbeid vi er stolte av og vi får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Vaktmester Consult AS

La oss gjøre jobben for deg!

Vaktmester Consult (VMC) tilbyr et totalt konsept innen vedlikeholdstjenester, inne som ute. Våre vaktmestere er altmuligmenn som utfører lettere bygnings- og anleggsmessige vedlikehold i tillegg til de tradisjonelle vaktmestertjenestene. Våre medarbeidere utfører alt av renhold- og vedlikeholdstjenester, samt gressklipping, brøyting, gartnerarbeid m.m.

Vi utfører arbeid vi er stolte av og vi får gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Alle jobber som utføres består av god kvalitet i alle ledd for å oppnå et tilfredsstillende resultat. Etter mange års erfaring har vi sikret oss god kompetanse og vi vet hvordan vi skal utføre arbeid på best mulig måte. Vi er din lokale vaktmester i Askim og omegn.

VI SØRGER FOR...

å utføre arbeidet på best mulig måte for at du skal trives i din bolig og hos din bedrift. Vi i Vaktmester Consult har alt av nødvendig utstyr for å kunne oppfylle dette, så ta kontakt i dag og snakk med oss!

Vaktmester Consult AS tilbyr bedrifter i Østfold, Akershus og Oslo syd gunstige bedriftsavtaler for vedlikehold av bedriften din. Vi gir også mulighet for vedlikeholdsavtaler for borettslag og sameier.

Hva sier kundene om oss?

Vi er stolte over oppdragene vi har utført og det er også våre kunder

Dette er noen av våre kunder

Ta kontakt i dag

Har du behov for våre tjenester?

Våre vaktmestere er altmuligmenn som utfører lettere bygnings- og anleggsmessig vedlikehold i tillegg til de tradisjonelle vaktmestertjenestene.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle