Bohjelp for seniorer

Vi legger til rette for muligheten for seniorer til å kunne bo hjemme så lenge de ønsker.

Vaktmester Consult AS startet høsten 2017 med å tilby ulike tjenester for deg som har egen bolig. «Bohjelp hjemme» som vårt nye tilbud heter, skal tilby tjenester i Indre Østfold. Vi skal legge til rette muligheten for seniorer til å kunne bo hjemme så lenge man ønsker. Med våre tilrettelagte tjenester for hjemmet, kan man leve enda flere år i sitt eget hjem, fylt med livskvalitet, selvstendighet og uten bekymringer for at eiendommen forfaller.

Det som ofte plager mange, er hvordan de skal klare å få utført alle de praktiske oppgavene som et hus eller en villa krever. Mange får hjelp av familie, men de fleste kvier seg for å spørre barn og barnebarn eller en nabo om hjelp.

Vaktmester Consult samler alle disse tjenestene som en bolig eller villa krever under en paraply. Vi tar imot små og store oppdrag og løser dem raskt, enkelt og rimelig. Derfor kaller vi vårt nye tilbud for «Bohjelp for seniorer»

Vi tilbyr ulike tjenester som:

Vintertjenester vi tilbyr:

Pris og avtale

Ved å la oss hjelpe til, kan man fortsatt feriere i utlandet, jobbe litt mindre, nyte livet og fortsatt være “herre i eget hus.” En avtale med oss vil ligge fra kr. 3.500,- og oppover i måneden, avhengig av tjenester og behovene man bestemmer seg for å abonnere på. Da har vi tatt utgangspunkt i normalt stort hus, med en normal stor hage og gårdsplass. Tilleggene kommer når andre større jobber skal utføres, slik som maler og snekker jobber, som man normalt sett ikke har som jevnlige oppgaver i måneden.

Med denne avtalen slipper man å ta opp et dyrt lån eller bruke oppsparte midler til å kjøpe dyr leilighet i sentrum.

Ta kontakt i dag

Har du behov for våre tjenester?

Våre vaktmestere er altmuligmenn som utfører lettere bygnings- og anleggsmessig vedlikehold i tillegg til de tradisjonelle vaktmestertjenestene.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle