Aktuelt nå:

Tips til våronna

 
1. Beskjæring og uttynning er en viktig del av vårarbeidet. Sjekk hvordan dine planter bør beskjæres. Frostskadede, døde og ødelagte grener bør uansett fjernes.
2. Luk vekk ugress nå før de slår skikkelig rot.
3. Planlegg hvordan du vil at hagen skal se ut, og hva du vil plante.
4. Har du noe som skal flyttes , kan det være lurt å gjøre det nå om våren. Men husk at noen vårblomstrende planter kan miste årets blomstring om de flyttes.
5. Plenen kan godt rakes nå. Tilfør gjødsel når gresset er kommet i vekst. Er det fortsatt nattefrost, kan visnede blader og gress fortsatt ligge som en beskyttelse i blomsterbedene.
6. Prydbusker som rododendron bør vernes mot solsviing før telen går. Legg duk eller strie over prydbuskene ved fare for at vårsolen kan svi prydbuskene dine.
7. Visnede staudestengler skal kuttes ned til bakken. Prydgress vokser fort, og bør kuttes nesten til bakken nå. (fra Aftenpostens nettavis)

Trenger du hjelp til dette?
Ta gjerne kontakt med oss!!

VMC har lang erfaring med grøntarbeid og vi tar på oss både små og store oppdrag. Vårt mål er å gjøre kunden førnøyd slik at hagen, gårdsrommet
og andre utearealer blir som ønsket. Les mer her

Vaktmester Consult AS - til tjeneste.......


Hva sier våre kunder om oss:

Veldig fornøyd med den jobben VMC gjør for oss. Jeg vil også fremheve Oksana. Hun gjør en super jobb, er pliktoppfyllende, nøye og veldig behagelig person å samarbeide med.

Kari Risløkken Larsen, Askim regnskapsteam

Har bare gode erfaringer med VMC. De leverer det de sier at de skal. Torild gjør en fantastisk jobb. Vi har 14 års erfaring med VMC.

David Koth Norby, Østfold badet

Jobbet med VMC i flere år, benyttet de på vaktmester oppdrag. Opplever VMC v/ Jon som veldig greie å samarbeide med. Han følger opp det han lover, gir tilbakemeldinger og er virkelig til å stole på. Det er aldri noe tull, oppdrag utføres i henhold til avtalen, og vi er veldig fornøyde med jobben de gjør. Så fornøyde at vi har inngått avtale om ytterlige oppdrag.

Astrid Slåttland Torgersen, Styreleder for Beverdalen, Østmarka, Munkebekken og Søndre Lindeberg borettslag